**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Wednesday, October 15, 2008

MESYUARAT PERWAKILAN PERGERAKAN WANITA UMNO BAHAGIAN TELOK KEMANG

YB. Dato' Ismail bin Taib iaitu Pemangku Ketua UMNO Bahagian Telok Kemang sedang memberikan ucapan perasmian.

Sebahagian AJK Pergerakan Wanita UMNO Bahagian Telok Kemang sedang tekun meneliti buku Lapuran Tahunan
Puan Hajah Rashidah binti Haji Shukri (berdiri belakang) sedang memberikan ucapan dengan pantun-pantunnya

Tiga orang AJK Bahagian yang sentiasa ceria. Dari kiri ialah Puan Zauyah binti Abu Samah, Puan Hajah Zaimah binti Zakaria dan Puan Arah binti Abu Bakar.

Mesyuarat Perwakilan Pergerakan Wanita UMNO Bahagian Telok Kemang telah diadakan pada 11 Oktober 2008 bertempat di PD Golf Club, Port Dickson, Negeri Sembilan Darul Khusus. Mesyuarat ini berlangsung dalam suasana yang aman di mana tiada pertandingan yang berlaku, sebaliknya semua AJK lama di lantik semula bagi menerajui Pergerakan Wanita UMNO Bahagian Telok Kemang bagi tahun 2008 - 2011.

Bagi Pencalonan Ketua dan Naib Ketua Pergerakan Wanita UMNO Malaysia pula, Pergerakan Wanita UMNO Bahagian Telok Kemang telah mencalonkan Dato' Seri Shahrizat Abd. Jalil sebagai Ketua dan Dato' Seri Azalina Othman Said sebagai Naib Ketua Pergerakan Wanita UMNO Malaysia.

No comments: