**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Thursday, October 16, 2008

RUMAH TERBUKA AIDIL FITRI TAN SRI MOHD ISA

GAMBAR SAYA SEWAKTU MENGUNJUNGI RUMAH TERBUKA AIDIL FITRI TAN SRI MOHD ISA YANG DISIARKAN OLEH SINAR HARIAN


MEMANG benar seperti yang dilaporkan oleh Sinar Harian, beribu-ribu orang telah mengunjungi rumah terbuka Aidil Fitri Tan Sri Mohd Isa.

Mengikut sinar harian, perkara ini berlaku mungkin kerana penawaran diri Tan Sri Mohd Isa untuk bertanding jawatan Naib Presiden UMNO.

Tetapi bagi saya bukan setakat kerana perkara tersebut, tetapi lebih kepada kesedaran rakyat tentang pembohongan-pembohongan pemimpin parti pembangkang yang gilakan kuasa sehingga sanggup melakukan apa sahaja termasuk menggadaikan maruah bangsa untuk mencapai cita-cita peribadi masing-masing.

Sekiranya pada PRU-12 yang lepas, orang melayu menjauhkan diri daripada UMNO tetapi pada Aidil Fitri tahun ini mereka telah mula kembali menyatakan sokongan dan taat setia kepada UMNO dengan memenuhi sebahagian besar rumah terbuka yang dianjurkan oleh pemimpin-pemimpin parti.

Ini adalah petanda baik kepada UMNO kerana rakyat telah mula sedar siapakah sebenarnya yang memperjuangkan agama, bangsa dan negara.

No comments: