**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Thursday, May 7, 2009

SIDANG DUN PERAK MASIH KECOH

Berita yang saya petik daripada blogger warisan 2057, Hamidzun diblognya menyatakan sidang DUN Perak boleh diibaratkan seperti Parlimen Taiwan.

Tolak menolak berlaku seperti gelanggang WWF. ADUN DAP kelihatan seperti ahli gusti, cuma yang belum berlaku ialah tarik menarik rambut.

Hamidzun menambah, Sivakumar masih tidak mahu berganjak dari kerusi speaker. Makan dan minumnya dihantar dan mengikut Hamidzun siap ambil air yang disediakan untuk Raja Nazrin. Kurang ajar betul!.

Sementara itu blogger Faisalrohban yang juga berada disana secara bergurau menyeru kita semua berdoa supaya Sivakumar terkena cirit birit lepas ini supaya dia meninggalkan kerusi speaker.

Blogger Parpukari yang juga mengikuti sidang DUN ini secara berjenaka pula mengatakan Sivakumar terkena jangkitan virus S1N3 sehingga menyebabkan dia mengganas gila di dalam dewan. Babi pun tak gila macam ini kata Parpukari.

1 comment:

pedang srikandi said...

salam ziarah...apa boleh buat,,,depa memang jenis macam tu.....pengikut RAJA SONDOL katakan......pedangsrikandi.blogspot.com