**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Wednesday, April 15, 2009

ELIZABETH KEKAL

Kerajaan negeri Selangor membelakangkan prinsip moral apabila memutuskan untuk mengekalkan jawatan Elizabeth Wong sebagai exco kerajaan negeri dan juga ADUN Bukit Lanjan.

Budaya politik baru yang cuba dibawa oleh Elizabeth di persia-siakan. Harapan rakyat untuk melihat budaya politik yang bertanggungjawab iaitu berani meletakkan jawatan apabila melakukan kesalahan tidak kesampaian.

Itulah sikap kerajaan Pakatan Rakyat apabila terkena batang hidung sendiri. Bapa borek anak rintik.

Menteri Besar, Tan Sri Khalid Ibrahim berkata, jika Elizabeth menerima tawaran tersebut, beliau diminta kembali daripada cuti dan meneruskan perkhidmatannya mulai esok.

Katanya, keputusan itu wajar dan adil setelah mengambil pandangan semua pihak dan siasatan polis berhubung kes berkenaan yang juga gagal membuat keputusan yang muktamad.

No comments: