**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Thursday, April 2, 2009

PKR SINONIM DENGAN `KEGANASAN'?


Adakah benar PKR adalah sinonim dengan keganasan? Jawapannya adalah `Ya' kerana setiap kali PKR bertanding, mesti ada insiden keganasan.

Walaubagaimanapun Pemuda BN telah bersedia berdepan dengan kemungkinan-kemungkinan tersebut.

Melihatkan kedudukan mereka yang semakin lemah, sudah tentu kempen secara provokasi dan ganas akan digunakan.

Perkara ini dapat dilihat apabila kenderaan milik petugas dan penyokong Barisan Nasional (BN) kini menjadi sasaran penyokong parti pembangkang yang bertindak mengetuk dan mencalarkan badan kenderaan terbabit.

Tidak terkecuali kereta Naib Ketua Pergerakan Pemuda Umno, Datuk Razali Ibrahim sendiri menjadi mangsa serangan penyokong pembangkang yang bertindak liar selepas diapi-apikan melalui ceramah dan kenyataan provokasi pemimpin mereka.

Oleh itu Pemuda Umno dan Pemuda BN berharap pemimpin pembangkang bertanggungjawab di dalam membuat kenyataan dan ceramah. Mereka juga di ingatkan supaya tidak membakar semangat golongan muda kerana jiwa muda ini mudah di bakar.

Turut menjadi mangsa ialah Proton Perdana milik Penolong Setiausaha Pemuda Umno/BN Kedah, Haris Che Mat yang dicalar dan ditoreh perkataan kesat.

Oleh itu kita berharap semoga Pemuda BN tidak lemah semangat. Perjuangan mesti diteruskan sehingga hari pembuangan undi . Sedia Gempur Pemuda BN !!!

No comments: