**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Tuesday, March 17, 2009

ADAKAH KHAIRY JAMALUDDIN MENJADI MANGSA FITNAH?

KHAIRY JAMALUDDIN di dapati bersalah oleh Lembaga Disiplin UMNO mengikut perkara 10.1 Tata Etika UMNO. Beliau tidak dihalang daripada bertanding, cuma diberikan amaran. Kita semua perlu akur dengan keputusan ini. Tidak ada kompromi berkenaan politik wang.
Saya juga tidak berniat untuk mempertikaikan keputusan Lembaga Disiplin ini. Tetapi beberapa SMS yang saya terima mengatakan ada perkara yang tidak kena dengan keputusan terhadap Khairy Jamaluddin dan Datuk Mohd Ali Rustam.

Mengikut SMS tersebut, keputusan ini dibuat kerana campurtangan `tangan-tangan ghaib' yang masih `berkuasa' di dalam parti bagi memastikan calon-calon pilihannya sahaja yang akan memenangi pertandingan kali ini.

Walaubagaimanapun saya tidak mahu mengulas lanjut berkenaan perkara ini. kita tunggu ulasan yang akan diberikan oleh Datuk Mohd Ali Rustam dan Khairy Jamaluddin.

3 comments:

umnoparoijaya said...

pemilihan kali ini merupakan jendela kepada Umno yang bersih dan telus

semoga ahli ahli dapat memilih calon yang benar benar mahu memperjuangkan nasib dan kepentingan orang melayu

Anonymous said...

Mangsa fitnah? Spin, jangan tak spin. Umno harus menolak semua yang jadi liabiliti kepadanya.

Sedingin Salju said...

Kita dah pun mendengar penjelasan KM Melaka.