**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Saturday, March 28, 2009

KHAIRY PERLU KERJA KERAS

Ketua Pergerakan Pemuda UMNO yang baru, Khairy Jamaluddin perlu bekerja keras untuk meyakinkan perwakilan yang tidak mengundinya supaya mereka dapat bersama-sama beliau menggerakkan Pemuda UMNO.

Walaubagaimanapun peralihan kuasa Presiden UMNO dan Perdana Menteri telah memberikan peluang kepada beliau untuk membuktikan kredibilitinya yang selama ini ditohmahkan bergantung kepada pengaruh Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi.

Selepas ini beliau tidak akan lagi digambarkan sebagai seorang yang sentiasa mempengaruhi keputusan Perdana Menteri.

Berkenaan beliau hanya mendapat 304 undi dan kehilangan 486 undi, Khairy menjelaskan perkara tersebut tidak menjadi masalah kepadanya. Perwakilan menyokong Dr. Khir dan Mukriz, tetapi tidak semestinya menentang beliau. Cuma kerana ada pilihan, mereka cenderung kepada calon-calon tersebut.

Walaubagaimanapun Khairy percaya Para perwakilan sendiri akan menutup buku lama dan membuka buku baru.

Walaupun mengakui beliau akan melalui saat-saat sukar dan getir untuk memulihkan imej yang telah dicalari pelbagai pihak tetapi beliau yakin akan dapat merapatkan semula saf Pemuda untuk memastikan semua kumpulan akan dibawa bersama dalam satu pasukan yang kukuh.

Terima kasih perwakilan pemuda, kerana tidak memilih berdasarkan persepsi tetapi berdasarkan realiti sebenar Khairy Jamaluddin.

No comments: