**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Thursday, March 12, 2009

ULASAN NAJIB BERKENAAN PERTEMUAN PAK LAH - ANWAR

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak meminta rakyat supaya tidak membuat tafsiran yang berlebihan berhubung dengan cakap-cakap politik yang kini hangat diperkatakan ekoran satu majlis sambutan Mauludir Rasul yang dihadiri oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi bersama Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Antara cakap-cakap yang diperkatakan kononnya berlangsung pertemuan empat mata hingga membawa kepada beberapa laman blog memberikan intipati perbualan yang kononnya berlaku antara Abdullah dan Anwar.

Lebih menghangatkan suasana didakwa kononnya antara dialog Abdullah dan Anwar menyentuh mengenai peralihan kepimpinan daripada Abdullah kepada Najib hinggalah kepada cadangan supaya diwujudkan kerajaan campuran sebelum peralihan kepimpinan dilakukan.

Dalam pada itu Najib turut ditanya mengenai bilakah tarikh sebenar peralihan kepimpinan akan dilakukan. "Tunggu pengumuman rasmi Jabatan Perdana Menteri," katanya. Sehubungan itu beliau meminta semua pihak agar tidak membuat sebarang spekulasi berhubung dengan proses peralihan kepimpinan kerajaan kerana kenyataan rasmi daripada JPM akan menjawab segala persoalan berhubung dengan tarikh peralihan tersebut.

~Agendadaily

No comments: