**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Monday, March 2, 2009

DRAMA DI PERAK SEMAKIN MENARIK


Drama di Perak semakin menarik. Perkembangan terbaru menyatakan kompleks pentadbiran negeri yang menempatkan DUN Perak akan ditutup esok.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh bahagian khidmat pengurusan, Bangunan Perak Darul Ridzuan di Jalan Bukit Gantang Wahab akan ditutup. Kakitangan yang menetapkan temujanji di bangunan tersebut esok diarah membatalkannya.

Notis tanpa tandatangan itu dari pejabat Setiausaha Kerajaan (SUK) menggunakan logo rasmi kerajaan negeri.

KEMASKINI!!!~Ketua Polis Perak memberi amaran akan mengambil tindakan sekiranya perhimpunan haram diadakan di BangunanPerak Darul Ridzuan esok. ~Bernama SMS

KEMASKINI!!!~Berita ini saya petik dari blog penyokong PR~"Sidang DUN tu tetap jalan terus..jadi ler tu, sebab sidang DUN tak semestinya dibuat diBangunan SUK. Katanya boleh dibuat di rumah MB, ditepi rumah Zambry pun boleh.., depan Pej. Perhubungan Umno Negeri pun boleh, kalau kat Pejabat Pas lagi ler boleh, atau kat Kedai Nasi Ganja pun boleh..! Ahh...! Roti Canai unnek...! Teh Tarik unnek..hoi..! zambri, ini meja kasi lap dulu laa..!"

Kita tunggu besok kat mana sidang tersebut akan diadakan, mungkin tepi longkang depan rumah Nizar yang baru kot. Nasib baik mak aku tak baca, kalau dia baca tentu bergolek-golek dia ketawa!!! Macam ni orang pun ada dalam dunia ni!!!

No comments: