**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Tuesday, March 31, 2009

KHAIRY SEMARAKKAN LAGI KEMPEN DI BUKIT GANTANG

Kehadiran Ketua Pemuda UMNO yang baru, Khairy Jamaluddin telah menyemarakkan lagi kempen Barisan Nasional di Bukit Gantang.

Penduduk-penduduk Bukit Gantang sedang ternanti-nanti, apakah isu yang akan dibawa oleh Ketua Pemuda UMNO yang terkenal dengan kelantangannya ini.

Khairy dipetik sebagai berkata ''Saya rasa ada banyak isu yang perlu dijelas dan diterangkan.

Khairy yang juga Ahli Parlimen Rembau berkata, Pemuda UMNO telah menggerakkan jentera bagi membantu kemenangan calon BN di kerusi tersebut.

''Kita sudah susun kempen yang bertumpu kepada kesan segera terutama di kalangan generasi muda.

''Saya telah minta Pemuda elak apa-apa program atau kempen yang berbentuk konfrontasi, terlalu ghairah tetapi kita mahu mendekati golongan muda secara berkesan dan berhemah," katanya.

1 comment:

Cheguman@Demang Lebar Daun said...

Saya percaya Khairy semakin matang selepas memenangi pemilihan baru-baru ini dan mampu mengembalikan sokongan golongan muda terhadap UMNO.