**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Tuesday, March 3, 2009

UMNO JANGAN DI GANGGU GUGAT

BERITA yang bertiup kencang semenjak petang tadi ialah kenyataan berhubung satu kumpulan di dalam Umno yang akan membuat injunksi di mahkamah bagi menghalang perhimpunan agung Umno diadakan pada Mac depan.

Khabar angin tersebut menyatakan injunksi itu akan dilakukan oleh seorang ahli UMNO yang bergelar Datuk dengan alasan yang belum jelas.

Satu sidang akhbar bagi menjelaskan perkara tersebut akan diadakan esok di Petaling Jaya pada pukul satu petang.

Sekiranya berita ini benar, saya percaya ianya tiada kena mengena dengan Pak Lah kerana Pak Lah telah awal-awal lagi menyatakan akan menyerahkan jawatan kepada DS Najib Razak pada akhir bulan ini.

Sehingga berita ini disahkan dan kita tahu niat disebaliknya, saya ingin mengingatkan mereka yang terlibat supaya jangan cuba mengganggu gugat UMNO.

UMNO tidak perlu berada di dalam keadaan krisis. UMNO perlu bersatu padu dan melakukan perubahan untuk terus membela agama, bangsa dan negara.

Dengan erti kata lain, momentum kebangkitan UMNO yang diperlihatkan di seluruh negara berasaskan peralihan kuasa tidak disekat dan di halang.

1 comment:

paloi bin mulau said...

muahahahahha jgn percaya kabar angin

percayalah dgn utusan meloya n tv3suku muahahahahaha