**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Tuesday, March 31, 2009

"KAMI SEPAKAT KELUAR PKR"

Parti Keadilan Rakyat (PKR) Bahagian Jerai lumpuh apabila Ketuanya B Kalaivanar semalam mengumumkan keluar parti bersama kira-kira 500 ahli dan penyokong serta membubarkan bahagian itu serta-merta.

Kalaivanar berkata, pihaknya mengambil keputusan secara rasmi kelmarin kerana tidak percaya dengan kepemimpinan PKR terutama penasihat parti itu Datuk Seri Anwar Ibrahim yang disifatkan sebagai diktator.

“Saya tidak mahu masyarakat di Selambau ini diperdayakan. Selepas mengadakan perbincangan selama 10 hari, kami sebulat suara keluar parti dan membubarkan bahagian ini kerana tidak lagi percaya dan yakin terhadap kepemimpinan PKR,” katanya pada sidang media di sini, semalam.

Beliau yang juga Pengerusi Jawatankuasa Kemajuan Masyarakat India Kedah berkata, dua ahli PKR, S Poobalan dan S Vasudevan, masing-masing Ahli Majlis, Majlis Perbandaran Yan (MPY) dan Majlis Perbandaran Sungai Petani (MPSPk) turut meletakkan jawatan sebagai Ahli Majlis sebagai tanda bantahan.

No comments: