**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Wednesday, March 18, 2009

SIASAT SEMUA CALON UMNO ~ HISHAMMUDIN

KUALA LUMPUR: Ketua Pergerakan Pemuda Umno, Datuk Seri Hishammuddin Hussein, berkata Lembaga Disiplin Umno perlu menyiasat semua calon yang bertanding pada pemilihan parti minggu depan, bukan memilih calon tertentu untuk disiasat.

Hishammuddin yang akan bertanding jawatan Naib Presiden Umno pada pemilihan itu berkata, beliau sendiri sanggup disiasat Lembaga Disiplin Umno jika ada laporan terhadapnya.

Beliau berkata demikian ketika ditemui pemberita di lobi Parlimen selepas menghadiri mesyuarat pengurusan Umno yang dipengerusikan Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

Hadir sama, Naib Presiden Umno, Datuk Seri Mohd Ali Rustam, yang dilarang bertanding atau dipilih bagi jawatan Timbalan Presiden pada pemilihan minggu depan selepas didapati bersalah melanggar etika pemilihan parti.

~Berita Harian online

1 comment:

BRO JINGGO said...

Salam

Hidup ini adalah perjuangan… Syukur Alhamdulillah walaupun pelbagai cabaran, dugaan dan rintangan yang harus YB KJ tempuhi, namun perjuangannya diberkati Allah, Allah memimpin YB KJ untuk memimpin dengan kepimpinan yang diredhai. Justeru, marilah kita sama-sama memberi sokongan yang padu kepada YB KJ menerusi laman web YB KJ http://www.rembau.net.my/

Salam setiakawan

Salam Perjuangan

BJ