**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Saturday, March 28, 2009

MASIH ADAKAH PEMIMPIN BERHATI MULIA SEPERTI PAK LAH?

Air mata saya menitis apabila mendengar ucapan terakhir Pak Lah di Perhimpunan Agung UMNO hari ini. Di dalam hati saya bertanya, masih adakah pemimpin berhati mulia seperti Pak Lah selepas ini?

Benar kata Datuk Seri Najib. Bukan senang untuk melepaskan jawatan Presiden UMNO dan juga Perdana Menteri Malaysia. Nak melepaskan jawatan ketua cawangan atau ketua bahagian pun adalah mustahil bagi sesetengah orang.

Disamping itu Pak Lah telah menyatakan tidak akan mengkritik kepimpinan baru secara terbuka dan bersedia pada bila-bila masa memberikan nasihat dan pandangan sekiranya di perlukan.

Inilah sebenarnya pemimpin sejati. Beliau tidak mementingkan diri sendiri, sebaliknya kepentingan parti sentiasa diutamakan.

Saya berdoa dan berharap supaya Pak Lah akan sentiasa beroleh kesejahteraan dan rahmat Allah.

Saya juga berharap kepimpinan baru akan mencontohi apa yang telah dilakukan Pak Lah untuk kebaikan agama, bangsa dan negara.
Salam perjuangan!

1 comment:

Anonymous said...

pak lah owayz de best for me. Semoga Allah merahmati.