**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Wednesday, March 11, 2009

MOHD ALI RUSTAM, KHAIRY JAMALUDDIN BERADA DI DEPAN

Zentrum Future Studies Universiti Malaya yang diketuai oleh Dr. Abu Hassan Hasbullah telah membuat ramalan yang hampir tepat untuk pilihan raya kecil Permatang Pauh dan Kuala Terengganu.

Oleh itu kajian terhadap calon-calon popular pemilihan UMNO pada 24 March nanti tidak boleh dipandang sebelah mata oleh calon-calon yang bertanding dan juga perwakilan.

Menurut kajian tersebut seperti yang disiarkan oleh New Straits Times hari ini, Mohd Ali Rustam jauh meninggalkan Muhyiddin manakala Khairy Jamaluddin meninggalkan dua pesaingnya.

Kedudukan kajian tersebut adalah seperti berikut:

TIMBALAN PRESIDEN

54% - Mohd Ali Rustam
35% - Muhyiddin Yassin
11% - Mat Taib

KETUA PEMUDA

46% - Khairy Jamaluddin
39% - Mukhriz Mahathir

Kajian itu juga menyatakan Ahmad Zahid Hamidi, Rais Yatim dan Khaled Nordin mendahului bagi jawatan Naib Presiden. Manakala Shahrizat dan Shahaniza mendahului bagi jawatan ketua wanita dan ketua Puteri.

Berita penuh boleh dirujuk
disini.

2 comments:

Sedingin Salju said...

Siapa pun yang menang, marilah kita semua bersatu untuk kesejahteraan BN. Ingat, BN sahaja yang dapat membela rakyat sekelian.

bERANIKAN hATI said...

Ooooo!! Jangan percaya kerana sumber dari NST. Selain itu jika benar akan berlaku bermakna perwakilan telah khianati bahagian dan tidak amanah kepada suara bahagian.