**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Tuesday, February 10, 2009

ANWAR BALAS DENDAM?

Di dalam kita tersenyum merayakan kemenangan kerana semakin ramai wakil rakyat Pakatan Rakyat akan meninggalkan parti mereka, kita tidak seharusnya leka dibuai mimpi kerana kemungkinan Anwar akan membalas dendam.

Memetik sumber-sumber yang boleh dipercayai, orang-orang yang rapat dengan Anwar Ibrahim sedang menyusun strategi dan memperhebatkan usaha memujuk wakil-wakil rakyat Barisan Nasional (BN) supaya menyokong mereka pula.

Di dalam politik, segala-galanya mungkin berlaku dan tindak balas pihak lawan sudah tentu tidak dapat dijangka sama sekali.

Menurut sumber itu lagi, Anwar sekarang dalam keadaan terdesak dan sanggup berhabis-habisan bagi memulihkan semula keyakinan rakyat kepada Pakatan Rakyat selepas tumbang di Perak.

Oleh itu saya menyeru kepada kepimpinan Barisan Nasional supaya memandang serius perkara ini dan memastikan semua wakil rakyat kita berdiri teguh di belakang Barisan Nasional tidak kira di peringkat pusat atau negeri.

4 comments:

Panglima Perang Cyber said...

Takutnyaaaaa...

heheh..

tak ada apa apa...gempak saja tu.

mungkin sebelum 20.12.2012 kot !!

hehe..

kalau lepas tu dipercayai dunia sudah kiamat hehe..

TAIPINGMALI said...

betul..anwar ni byk strategi, talian hayat dia pun ada jauh di Amerika, Turki dan Israel

Ezad said...

walauapapun..
BN harus berhati-hati. jangan terlalu leka dibuai mimpi2 indah.
mungkin benar ramai wakil rakyat nak masuk BN, tapi mungkin benar juga wakil rakyat BN nak masuk pr ni

abe MIE 'TERJAH' said...

http://pkrpasdap.blogspot.com

anwar balas dendam..susah juga nanti ramai buat report pasal kena liwat..