**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Saturday, February 7, 2009

LEXUS, CAMRY ATAU KEDUA-DUANYA

Mana satu kenderaan rasmi menteri besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim?. SUV Lexus, Toyota Camry atau kedua-duanya? Abdul Khalid berkata dia lebih selesa dengan Lexus sebab itu dia tidak gunakan Camry sebagai kereta rasmi.

Memanglah Tan Sri, Lexus lebih selesa daripada Camry dan Camry pula lebih selesa daripada Perdana. Tetapi pernahkah Tan Sri fikirkan ramai lagi rakyat di bawah jagaan Tan Sri yang berpanas dan berhujan dengan Kapcai?

3 comments:

Ahmad Saabun said...

Tuan, jemput datang kesini. Saya sekadar menyediakan 'pelantar' yang memungkinkan mudahnya kita untuk bertemu sesama kita.
www.mandatrakyat.blogspot.com

Panglima Perang Cyber said...

salam..

Lexus kereta rasmi atau 'dirasmikan' untuk elak jadi 'bekas mb rasmi' di mahkamah?

Habis Camry simpan buat apa ????

Jelas ini tanda Camry satu pembaziran kerana Khalid menggunakan Lexus dari Camry..

Anonymous said...

Sekadar berpesan-pesan. Doa mengelakkan daripada difitnah orang.

"Ya Tuhan kami, janganlah Engkau jadikan kami (sasaran) fitnah bagi kaum yang zalim, dan selamatkanlah kami dengan rahmat-Mu dari orang-orang yang kafir." Surah Yunus, ayat 85 dan 86
View Profile: Rantong