**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Monday, February 2, 2009

SPEAKER SERAH SURAT PADA SPR PERAK

Speaker Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak, V Sivakumar berjumpa dengan pengarah Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) Perak, Adli Abdullah jam 8 pagi ini.

Dalam perjumpaan di pejabat SPR Perak, Sivakumar telah menyerahkan surat secara rasmi kepasda SPR negeri untuk mengadakan pilihanraya kecil bagi DUN Changkat Jering dan Behrang.

~Malaysiakini


Persoalannya adakah pihak Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) akan menerima surat tersebut sebagai surat yang sah dan pilihan raya kecil perlu di adakan?

Apa pula akan terjadi sekiranya Jamaluddin dan Osman mengambil tindakan undang-undang untuk menyekat pilihanraya kecil diadakan kerana menganggap surat kosong mereka tidak sah?

Dan yang menarik juga ingin diketahui umum adalah sebab sebenar mereka berdua ingin keluar dari PKR?

Apakah kerana kes rasuah yang bakal dibicarakan pada 10 Februari ini seperti didakwa oleh pembangkang atau kerana ada sebab-sebab lain yang lebih besar?

Sama-samalah kita tunggu perkembangan seterusnya.

No comments: