**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Monday, February 2, 2009

SIAPA SEBENARNYA YANG TAKUT PADA BAYANG-BAYANG?


Suasana politik di Perak nampaknya semakin hangat. Pada hari ini sudah tentu semua orang akan tertumpu kepada kenyataan akhbar yang akan diadakan oleh dua ADUN PKR yang dikatakan sudah meletak jawatan tersebut.

Masih banyak tandatanya yang berlegar, tetapi penafian dua ADUN tersebut yang mereka telah meletak jawatan dan pengakuan mereka menandatangani surat aku janji `kosong' begitu mengejutkan.

Sekarang terbukti, siapakah yang takut pada bayang-bayang sendiri. Rupa-rupanya diluar pengetahuan umum parti pimpinan Anwar Ibrahim ini dalam diam-diam 'mengikat' semua wakil rakyatnya dengan surat tanpa tarikh ketika beliau keluar memburu para Ahli Parlimen Barisan Nasional bagi menjayakan pelan 16 September yang tidak menjadi.

Pada 16 september orang ini berkata boleh melompat parti tetapi hari ini pula berkata tidak boleh melompat parti dan menjatuhkan kerajaan yang dipilih rakyat?????

No comments: