**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Sunday, February 22, 2009

KHALID ANGKUH

Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim angkuh apabila menyifatkan beliau bukanlah manusia yang boleh digertak di dalam isu penyalahgunaan kuasa menggunakan wang kerajaan untuk pembelian lembu korban dan penyelenggaraan kereta miliknya.

Pada saya Tan Sri tidak perlu untuk mengalihkan perhatian rakyat. Isu sekarang bukannya gertakan tetapi yang sebenarnya adalah masalah penyalahgunaan kuasa.

Rakyat telah muak berada di bawah pentadbiran Tan Sri yang berhadapan dengan berbagai-bagai skandal.

Sekarang kalau Tan Sri rasa tidak sesuai menggunakan perdana atau camry, Tan Sri boleh balik ke dunia korporat. Rakyat tidak akan mempertikaikan apa kereta yang Tan Sri gunakan.

Tetapi bila Tan Sri berada di dalam bidang politik, Tan Sri sudah menjadi milik rakyat dan menjadi hak rakyat untuk mempertikaikan apa yang Tan Sri lakukan.

2 comments:

GOMO said...

SALAM BRO...

HE HE HE..
SAPA GERTAK KHALID GAGAP???
NI DI PANGGIL GERTAK KE??

KAN NI DINAMAKAN SIASATAN....
SO KALAU TAKUT UNTUK DISOAL SIASAT PI LAH MAIN JAUH-JAUH DARI POLITIK.

SENDIR SALAH GUNA WANG RAKYAT LAGI MAU CAKAP BANYAK...

BELUM LAGI SKANDAL YANG LAIN...

Sedingin Salju said...

Siapa nak ugut orang tua ni? Jom kita pakat ugut dan gertak serta smesh dia. haha.