**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Thursday, February 19, 2009

HILMI KUDA `TROJAN'

Penyokong-penyokong PKR seboleh-bolehnya ingin mengaitkan skandal gambar bogel Elizabeth adalah angkara jahat BN. Sekarang mereka sedang memukul gendang, Hilmi adalah kuda `trojan' BN yang dihantar untuk menjatuhkan Pakatan Rakyat.

Berpijaklah dibumi yang nyata. Gunalah akal yang waras. Bukankah gambar tersebut dirakam sebelum Elizabeth menjadi wakil rakyat. Jangan cuba mengaburi mata rakyat. Rakyat sekarang bukan bodoh lagi. Mereka menilai setiap isu yang berlaku.

Tidak cukup dengan perkara tersebut, mereka juga mencurigai PAS Selangor yang diketuai oleh Dr. Hassan Ali kerana mengeluarkan kenyataan bahawa BN tidak berada dibelakang skandal ini.

Saya tidak mahu mengulas panjang. Rakyat boleh menilai sendiri. Mereka sanggup memutarbelitkan sebarang isu, semata-mata untuk menutup kerendahan moral masing-masing.

Ingat pemimpin jatuh kerana tiga TA ~ takhTA, harTA dan waniTA.

1 comment:

Pakmie.blogspot.com said...

Itu lah kalau kita ckp2 apa2 kt org pas ni dia buknnya boleh terima...

Sdh jelas pn dia caya lgi kt pemimpin dia...

Mcm penagih dadah la agaknya...DIA TAHU DADAH ITU BAHAYA, TPI SAMPAI MATI PN DIA HISAP JUGA...

Pemimpin pas dia mengajar penyokong kearah fanatik....setiap minggu didindangkan dgn ceramah tpi pd pdgn mereka itu itu org mengajar ugama. Apa kata jika pas tdk melakukan ceramah sekerap itu? sdh tentu para pengikut boleh berfikir sdkit,tdklah terikat sgt dgn apa yg beliau taksud kpd pemimpin pas itu..

Salam perjuangan...