**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Sunday, February 22, 2009

PKR SENDIRI INGIN JATUHKAN KHALID?

Cerita bertiup kencang ada `anai-anai' dalam PKR sendiri yang `baling batu sembunyi tangan' bagi menjatuhkan MB Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim.

Itulah kisah yang sedang diperkatakan disebalik kontroversi dakwaan salah guna kuasa isu Lexus dan lembu membabitkan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim serta isu gambar separuh bogel Exco kerajaan negeri, Elizabeth Wong.

Tohmahan terhadap BN serta UMNO yang menjadi `dalang' hanya skrip untuk menutup cerita lain yang lebih menarik dan sedang berlegar di kalangan pemimpin PKR di Selangor?.

Angin juga bertiup kencang mengatakan ADUN Bukit Antarabangsa akan menggantikan Khalid sebagai MB Selangor yang baru. Ada juga kemungkinan Dr. Hassan Ali akan menjadi MB baru apabila PAS menyertai BN.

Sama-sama kita tunggu dan lihat perkembangan seterusnya.

2 comments:

Panglima Perang Cyber said...

PAS moga moga cepat cepatlah 'talak tiga' kepada 'bininya' no 1 dan 2 tersebut...

ni kali kedua PAS terkena 'getah' dan terjerat.

Adakah sanggup mereka bertahan dalam keadaan sekarang ini?

Sedingin Salju said...

Kalau Pas sertai BN akan ramai ahok taksub tinggalkan mereka.