**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Monday, February 2, 2009

KENYATAAN BERSAMA DUA ADUN PKR


Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Perak kawasan Behrang, Jamaluddin Mohd Radzi dan Mohd Osman Jailu, ADUN Changkat Jering malam tadi mengeluarkan kenyataan bersama menegaskan mereka tetap akan meneruskan khidmat sebagai wakil rakyat kawasan masing-masing.

Mereka juga menafikan telah menghantar surat perletakan jawatan sebagai ADUN seperti yang dilaporkan oleh media. "Sukacita kami ingin menjelaskan tiada sebab untuk kami meletakkan jawatan dan tiada sebarang surat dihantar kepada Speaker DUN Perak seperti dilaporkan.

Kata mereka penjelasan lanjut mengenai isu ini akan di buat melalui satu kenyataan akhbar esok (isnin).

~Agendadaily

1 comment:

Sahabat-Gunung said...

Suasana malam tadi boleh menyebabkan MB Perak, YB Dato’ Seri Nizar rasa macam nak pitam. Baru nak rasa lega bila ada YB BN masuk PKR (Pakatan Rakyat), sekurang-kurangnya kerusi MB akan kekal bersamanya untuk 5 tahun ini, nampaknya kegembiraannya tidak lama.

Tabahlah hati Nizar. Inilah yang dinamakan satu perjuangan. Jangan rasa gundar gulana.

Buat YB Behrang dan Changkat Jering, teruskan perjuangan anda untuk rakyat kawasan yang anda wakili.

Kalau tak yakin dengan perjuangan PKR, masuklah parti yang anda yakin boleh memberikan kebahagian kepada rakyat.

Berjuanglah untuk rakyat, bukannya berjuang untuk seorang 'orang' yang terlalu kepingin nak jadi PM.