**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Thursday, February 26, 2009

PENYOKONG-PENYOKONG RASUAH MB SELANGOR


(Gambar-gambar ~ Malaysiakini)

Malaysiakini melaporkan wakil surau dan masjid di Bandar Tun Razak yang menerima 46 ekor lembu korban daripada Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, mengadakan perhimpunan aman menyatakan sokongan terhadap beliau yang didakwa telah menyalahgunakan dana kerajaan Selangor untuk tujuan tersebut.

Kira-kira 60 orang (enam puloh orang sahaja!!!) menyertai perhimpunan tersebut di hadapan Pejabat Khidmat Komuniti ahli Parlimen Bandar Tun Razak.

Pertanyaan saya: Bagaimanakah wakil surau dan masjid di Bandar Tun Razak boleh bersekongkol dengan perbuatan rasuah Menteri Besar Selangor???

2 comments:

Sedingin Salju said...

yalah, sebab tu doa depa tak berkat. Makan pun duit haram.

ADI JAGAT PUTRA said...

MEMANG LA BERSEDEKAH LEMBU TU SATU AMAL JARIAH.

TETAPI ISLAM JUGA MENGAMBIL KIRA DARI MANA HASIL PERBELIAN LEMBU ITU.
ADAKAH ADIL DUIT DARI KERAJAAN SELANGOR DIKELUARKAN UNTUK MEMBELI LEMBU UNTUK PENDUDUK BANDAR TUN RAZAK YANG TERLETAK DALAM WILAYAH PERSEKUTUAN.

UNTUK MELAKUKAN KORBAN KITA KENA MENGELUARKAN BELANJA SENDIRI BUKA.MEMBELANJAKAN DUIT KERAJAAN NEGERI.