**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Tuesday, February 10, 2009

SELANGOR IKUT JEJAK PERAK - 6 ADUN PR DALAM TANGAN

Pakatan Rakyat sudah mula gusar apabila senjata mereka untuk menawan negara dengan agenda lompat parti oleh Anwar Ibrahim kini memakan diri. Nampaknya yang di kejar tidak dapat manakala yang dikendong sudah berciciran. Mereka kini sudah mula merasakan bahang lompat parti apabila mengetahui bahawa lebih ramai lagi ADUN mereka akan menyertai BN atau pun menjadi wakil rakyat bebas.

Berita dari sumber yang boleh dipercayai menyatakan enam ADUN Selangor yang terdiri dari ADUN PKR, PAS dan DAP akan keluar dari Pakatan Rakyat dan menyokong Barisan Nasional. Mereka kini dalam stage yang terakhir rundingan dan enam dari mereka telah mengatakan persetujuan untuk menyokong Barisan Nasional (BN).

Mereka telah berjanji akan menyokong BN untuk menubuhkan kerajaan Barisan Nasional kerana sudah bosan dengan cara Pakatan Rakyat berpolitik dan sikap Menteri Besar Selangor yang mengaut keuntungan peribadi dengan meminggirkan rakyat.

Menurut sumber itu lagi, mereka sekarang sedang menyelesaikan berhubung siapakah bakal Menteri Besar Selangor yang baru sekiranya perkara ini benar-benar berlaku. Difahamkan jawatan tersebut akan di berikan kepada PAS.

2 comments:

Panglima Perang Cyber said...

Ye ke ? saya dengar info Jentayu juga sama.

7 dari Selangor dan 8 dari Kedah.

Sila rujuk blog Jentayu Abaka.

Moga kemenangan berganda ganda datang selepas kekalahan yang tidak siapa dapat menduganya..

salam perjuangan.

Azizahns said...

cuma kita perlu hati-hati untul terima adun yang lompat parti.. takut adun yang lompat tu semuanya yang bermasalah...

tapi saya yakin dengan kepimpinan DSN.