**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Wednesday, February 18, 2009

TEMAN LELAKI ELIZABETH SAH MELAYU ISLAM

TEKA TEKI TERJAWAB...Khabar angin yang mengatakan bekas teman lelaki Elizabeth Wong adalah lelaki Melayu Islam ternyata benar. Persoalan itu terjawab apabila pejabat khidmat wakil rakyat ahli Parlimen Petaling Jaya Selatan mengesahkan lelaki itu bernama Hilmi.

Bagaimanapun, lelaki tersebut yang merupakan pembantu khas kepada ahli parlimen Hee Loy Sian sudah berhenti sejak Januari lalu. Menurut Loy Sian lelaki terbabit pernah bertugas dengannya selama sembilan bulan.

“Sekarang saya tak tahu beliau di mana.,” katanya sambil menyifatkan kes itu adalah soal peribadi diantara lelaki berkenaan dengan Elizabeth. Pengesahan itu sekaligus menimbulkan persoalan adakah mereka bersekedudukan ketika gambar Elizabeth dirakam di rumahnya di Bukit Gasing.

Sementara itu Ahli Parlimen Titiwangsa yang juga ahli Jawatankuasa PAS Pusat Dr Lo' Lo' Ghazali berkata sekiranya benar bekas teman lelaki Elizabeth Wong itu seorang pemuda Melayu beragama Islam dan terbukti bersekedudukan, lelaki itu bukan sahaja mesti dihadapkan di makhkamah sivil tetapi juga di mahkamah syariah.

"Kita tidak boleh menerima hubungan tanpa ikatan sah," katanya. Beliau diminta mengulas persoalan kemungkinan teman lelaki ADUN Bukit Lanjan yang merakam gambar separuh bogel tersebut tinggal bersama Exco kerajaan negeri Selangor itu.

~Sumber : Agendadaily

3 comments:

Panglima Perang Cyber said...

satu persatu terbongkar....jeng jeng jeng.

kalah drama Jelita tv3 ni..

ADI JAGAT PUTRA said...

betul tu tuan panglima
kalah drama swasta kat tv

Pakmie said...

KALAU AKU LAH JADI ELI NGAKU TERUS LAGI BAIK, ADA BEBERAPA SEBAB ANTARANYA...

1. BOSS SDRI PUN LEBIH TERUK DARI ELI (NUAR)
2. ELI PN TIADA SUAMI LGI
3. RELA APA SAHAJA (KERANA LELAKI KITA SYG)- LEBIH DRI ITU PN BOLEH BAGI.
4. ELI YG SEDAP - BKN org lain pun!
5. LEBIH MEMUDAHKAN KERJA BN UTK MERAMPAS BALIK SELANGOR.

Selanjutnya layari Pakmie.blogspot.com - salam perjuangan.Lepas Selangor,Kedah,Kelantan pulak!