**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Thursday, February 19, 2009

CERITA DISEBALIK GAMBAR BOGEL ELIZABETH WONG

Jelas sekarang, skandal gambar bogel Elizabeth adalah bukan angkara jahat BN. Teman lelaki Elizabeth yang dikatakan merakam gambar tersebut juga sudah diketahui. Namanya Hilmi Malek seorang ahli PKR di Bahagian Pandan dan bekas PA Ahli Parlimen Petaling Jaya Selatan Hee Loy Sian.

Walaubagaimanapun masih banyak persoalan yang belum terjawab. Antaranya ialah adakah Hilmi yang menyebarkan gambar tersebut?. Atau adakah ianya kerana masalah perebutan jawatan di dalam PKR itu sendiri?. Dan tidak kurang juga menarik untuk diketahui ialah kenapa Hilmi memutuskan hubungan dengan Elizabeth?.

Saya tidak mahu membuat spekulasi walaupun telah banyak diceritakan di dalam blog-blog yang lain seperti disini. Kita tunggu polis menyelesaikan siasatan dan mungkin banyak lagi perkara yang mengejutkan akan terbongkar.

Yang pasti antara penyebabnya ialah kerana `cinta beberapa segi' Elizabeth dan kemungkinan melibatkan kepimpinan tertinggi PKR.

Sama-sama kita tunggu perkembangan seterusnya.

2 comments:

rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™

GOMO said...

HE HE HE...NI YANG TAK SABAR NAK TUNGGU..APA KES SEBENARNYA...

HUA..HUA..HUA...

MUKA TIAN CHUA PUN NAMPAK CUAK GILA SEMALAM LEPAS.

KHALID MAKIN TERGAGAP-GAGAP...

BANYAK SKANDAL NI...

HUA..HUA..HUA..