**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Monday, February 16, 2009

GAMBAR BOGEL PULA!!!

Nampaknya Khalid Ibrahim tidak akan sunyi dengan berbagai skandal di bawah negeri naungannya. Sekiranya minggu lepas digemparkan dengan skandal seks ADUN Pelabuhan Klang, hari ini pula digemparkan dengan isu gambar bogel Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) PKR kawasan Bukit Lanjan Elizabeth Wong.

Inilah akibat sekiranya anak-anak buah di pilih secara `tangkap muat' dan sekarang beliau `pening' untuk menguruskan kerendahan akhlak anak-anak buahnya.

Berita yang dipetik daripada Agendadaily menyatakan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) PKR kawasan Bukit Lanjan Elizabeth Wong mengaku gambar bogel yang tersebar kini adalah gambarnya.

Beliau yang pernah menjadi pembantu khas kepada Presiden PKR Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail akan membuat laporan polis hari ini.

Kini timbul desakan agar beliau meletak jawatan kerana moralnya dipertikaikan. Sementara itu, Naib Presiden PKR Azmin Ali berkata pihaknya tidak akan berkompromi dalam isu gambar bogel Elizabeth Wong.

Katanya, PKR akan mendapatkan keterangan Exco itu serta laporan polis sebelum memutuskan tindakan lanjut. Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim pula berkata isu itu akan dibincang dalam mesyuarat Exco Negeri rabu ini.

1 comment:

Syammil said...

pkr ni selalu dikaitkan dengan seks..