**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Sunday, February 8, 2009

PAKATAN RAKYAT : RETAK MENUNGGU BELAH

Apa sudah jadi? Karpal Singh yang dulu mencabar PAS `melangkah' mayatnya dulu sekiranya ingin menubuhkan negara Islam, hari ini pula mendesak Datuk Seri Anwar Ibrahim meletak jawatan sebagai ketua Pakatan Rakyat.

Pengerusi DAP ini menyalahkan ketua umum PKR itu kerana mempromosikan budaya lompat parti serta mencetuskan masalah dalam gabungan tersebut.

Karpal dilaporkan berkata tindakan mengalu-alukan wakil rakyat Barisan Nasional (BN) Bota melompat menyertai Pakatan, sebelum beliau balik semula ke BN, telah mencetuskan ketegangan dalam Pakatan sehingga menyebabkan Perak jatuh ke tangan BN.

Marah sungguh pengerusi DAP ini, mungkin kerana perancangan mereka untuk menjadikan Perak `Singapura ketiga' selepas Penang tidak kesempaian.

1 comment:

Anak Melayu said...

harap jadi kenyataan....
kalo pakatan mereka berpecah....
bn umno akan menguasai selangor dan kedah ngan lbih mudah.....