**BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....BARISAN NASIONAL - UNTUK KESEJAHTERAAN BAGAN PINANG.....

DAP.....PILIHAN BIJAK

LEE KUAN YEW.....BAGUS

Monday, February 9, 2009

SETELAH PUAS MENCACI MEREKA SANGGUP MENERIMA KEMBALI

Spekulasi barisan Exco Perak daripada Surat Khabar Cina

Menjelang Majlis Angkat Sumpah Exco Perak yang baru, dikatakan YB Osman dan YB Jamaluddin tidak berada di dalam senarai.

Perkara ini memberi ruang kepada Parti PAS untuk membuat spekulasi bahawa mereka berdua akan beralih semula memberi sokongan kepada Pakatan Rakyat dan Pakatan Rakyat sanggup menerima mereka semula.

Ini dinyatakan oleh Drs. Khalil Idham Lim iaitu ADUN Titi Serong daripada PAS yang juga merupakan bekas Pengerusi Kelab Penyokong Kerajaan di DUN Perak di dalam blognya.

Beginilah standard kematangan berpolitik Parti PAS, setelah puas mereka mencaci kedua-dua Yang Berhormat ini, mereka sanggup pula menerimanya kembali di atas dasar mendapatkan kuasa.

Kalau sebelum ini mereka melabelkan kedua-dua Yang Berhormat ini sebagai `pengkhianat' bermakna sekarang mereka sanggup bersekongkol dengan pengkhianat untuk mencapai cita-cita mereka.

Beginikah standard wakil rakyat yang diperlukan oleh negara kita? Rakyat boleh menilai sendiri!!!

No comments: